Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cornea Expert Conta
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta fonduri europene
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. Cornea Expert Conta S.R.L. are ca obiect de activitate consultanta si management in domeniul afacerilor.

In anul 2009 a analizat peste 100 de firme avand drept scop accesarea fondurilor structurale. A intocmit si depus un numar de 15 proiecte in cadrul programelor: Programul Operational Sectorial (constructii, achizitii utilaje, etc.).

Programul Operational Regional (constructii, achizitii utilaje, etc.) si agricultura, acestea fiind acceptate, urmand a se face verificarea tehnico-operativa pentru a se incheia contractele de finantare.

Datorita profesionalismului si experientei in intocmirea proiectelor S.C. CORNEA EXPERT CONTA S.R.L urmareste sa informeze agentii economici despre avantajele atragerii fondurilor europene, acestea fiind o cale sigura pentru continuarea activitatii firmei fiind si principala masura anticriza.


Firma de specialitate in domeniul economic,avand ca obiect consultanta si management,va sta la dispozitie in vederea efectuarii analizei si calculului indicelui de sanatate economica in vederea stabilirii punctelor tari si slabe si stabilirea masurilor ce trebuie luate in vederea evitarii riscurilor de continuitate.

De asemeni,prin specialistii de care dispune(expert contabil,doctor in economie)intocmeste proiecte privind accesarea fondurilor europene.
Poate asigura managementul firmei DVS prin evitarea asa zisului,,management defectuos"

Va rugam nu ezitati a ne contacta:

telefon:0743439763
0762273233
fax:0213527176
Din Gura in Gura